Skip to main content

Huidverzorging  (prijs per 01-01-2024)

Tussendoortje (± 40 minuten)

Een ware oppepper voor de huid en geest. Reiniging, epileren, peeling, stoombad, korte massage met serum en masker.
€ 45,00

Rustig aan (± 55 minuten)

Wat meer tijd voor ontspanning en grondige reiniging? Reiniging, peeling, epileren, stoombad, massage gezicht-, hals- en decolleté met serum en masker
€ 55,00

Rustig aan Anti Aging (± 55 minuten)

De Rustig aan behandeling, aangepast aan de ouder wordende huid. Reiniging, AHA peeling, epileren, stoombad, massage gezicht-, hals- en decolleté met anti aging serum, liftend oogmakser en masker
€ 64,00

Samen mooi (± 80 minuten)

Samen gezellig "Rustig aan". Prijs per persoon
€ 52,50

Lekker schoon -18 (± 25 minuten)

Een grondige reiniging voor de jonge onzuivere huid. Reiniging, peeling, stoombad en masker.
€ 27,50

Pure ontspanning (± 80 minuten)

Even een verwenmoment voor jezelf. De "Rustig aan" met extra verwennerij van de handen/voeten en een rug-, schouder- en nekmassage.
€ 76,00

Huidverbetering

Bio Chinese Kruidenpeeling (± 55 minuten)

Unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten; Chinese kruiden, algen en plantenextracten met salicylzuur en zuurstofwater. Een diepe reiniging en ontgifting van de huid. Verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar stimuleert tevens de zuurstoftoevoer naar de cellen wat celvernieuwing bevorderd en de huid weer in balans brengt. Zeer effectief bij complexe huidcondities, hormonale acne, veroudering, rimpels, onzuivere of vette huid, littekens, pigmentvlekken en grove porien. Behandeling bestaat uit; reinigen, epileren, stoombad en verwijderen oneffenheden, Bio Peeling, massage met vitamine cocktail, masker.
€ 67,00

PurezzO Clincal Peeling (± 60 minuten)

Een diep werkende intensieve peeling voor het aanpakken en verbeteren van huidproblemen. Oa anti aging, acne, pigmentvlekken , diepe lijnen en littekens. Reinigen, voorbereidende stoombehandeling, clinical peeling, serum hyaluronzuur en een masker met led-light.
€ 72,00
Kuur van 4 behandelingen
€ 250,00

PurezzO Renewal Peeling (± 60 minuten)

Een medium intensieve Anti Aging peeling met natuurlijke verzorgende werkstoffen en AHA's. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een gecontroleerde zuurstofafgifte. Verfijnt de huidstructuur en vermindert rimpels en pigmentvlekken. Reiniging, epileren, stoombad, Renewal peeling, massage met hyaluronzuur en serum en masker.
€ 69,00
Kuur van 4 behandelingen
€ 240,00

Pumpkin Peelling (± 50 minuten)

Een zeer milde voedende en hydraterende enzym peeling. Bevat meer dan 100 waardevolle voedingsmiddelen. Deze peeling zorgt voor ee goede vochtbalans, verfijnt porien, vermindert ouderdomsvlekken, sproeten en lijntjes. Maakt een ruwe huid zacht. Behandeling bestaat uit; reinigen, epileren, stoombad en verwijderen oneffenheden, Pumpkin Peel, massage met serum/voedende creme, masker.
€ 59,00

LeefMooi extra (± 20 minuten extra)

Mesotherapie is een behandelmethode om pure werkstoffen dieper in de huid te sluizen.
€ 16,50

Make-up

Bruidsmake up proef
€ 45,00
Bruidsmake up
€ 45,00
Bruidsmake up aan huis extra
€ 10,00
Workshop individueel
€ 45,00
Workshop p.p. vanaf 4 personen
€ 35,00

Lichaamsbehandeling

Rug schouder nek massage incl. scrub en verzorging 25 min.
€ 29,00
Pedicure basis
€ 28,50
Pedicure wellness
€ 38,50
Gellak bij een pedicure extra
€ 17,50
Manicure mini
€ 12,00
Manicure basis
€ 21,00
Manicure wellness
€ 31,00

Losse modules

Epileren wenkbrauwen
€ 11,00
Verven wimpers of wenkbrauwen
€ 11,00
Verven wimpers en wenkbrauwen
€ 17,50
Harsen bovenlip of kin
€ 11,00
Harsen bovenlip en kin
€ 17,50
Harsen onderbenen
€ 24,00
Harsen hele benen
€ 39,00
Harsen bikinilijn
€ 19,00
Harsen oksels
€ 18,50
Harsen rug schouders
€ 29,00

Het Letse merk Mádara is in 2005 opgericht door 4 vrouwen van begin-20 en het allereerste merk dat Biologische huidverzorging in aantrekkelijke ‘eco chic’ verpakkingen ontwikkelde. De oprichtsters van Mádara geloven dat de beste huidverzorging over méér dan huidverzorging alleen gaat. Niet alleen bedoeld om ons er beter uit te laten zien, maar ook om ons beter te doen voelen en ons beter te gedragen. Voor de mensen achter Mádara gaat het over welzijn en zelfbewustzijn, over staan voor de keuzes die je maakt, over het respecteren van waarden en om onze ecologische voetafdruk. Voor de meest noordelijke Europeanen, was de binnenwereld altijd al belangrijker dan het uiterlijk. Daarom kiest Mádara uitsluitend voor echt effectieve ingrediënten, eerlijke claims en milieuvriendelijke verpakkingen. Met passie en respect omzien naar de ander.

PurezzO Clinicals biedt je de oplossing bij huidproblemen en een ouder wordende huid. Deze zorgvuldig wetenschappelijk geformuleerde huidverzorging bevat actieve natuurlijke ingrediënten en zijn afgestemd op het behoudt van je huid.

Laat je verrassen door deze cosmeceutical cosmetica met slim gedoseerde fyto-actieve ingrediënten, stamcellen, fytohormonen, diep werkende vitamine A, vitaminen, peptiden en nog veel meer. ​PurezzO Clinicals biedt producten voor bijna elk huidprobleem en huidtype en is een combinatie van cosmetica, natuur, biotechnologie en hightech cosmeceuticals.

De producten zijn vrij van verstoppende ingrediënten zoals minerale oliën, paraffine, siliconen, lanoline, synthetische parfums en geuren en zijn dierproefvrij.

Gun je huid de beste verzorging en maak haar weer stralend met een behandeling of kuur voor een:​

 • zonbeschadigde huid
 • grove poriën
 • rode huid
 • vroegtijdige huidveroudering
 • hyperpigmentatie
 • normale huid
 • rimpels & lijntjes
 • droge en extreem droge huid
 • gevoelige huid
 • vale huid
 • onzuiverheden en puistjes (acné)
 • roodheid en gesprongen haarvaatjes
 • vermoeide en vale huid